Το πλοίο του CruiseInn σαλπάρει φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά και είναι έτοιμο να σε παρασύρει σε μια μοναδική εμπειρία επιχειρηματικότητας.

Η συμπαραγωγή του ThinkBiz και της Celestyal Cruises επανέρχεται στις 23-29 Ιουνίου και προσκαλεί φοιτητές και νέους επαγγελματίες, 18-30 ετών, να δημιουργήσουν τη δική τους startup στους τομείς του Τουρισμού, της Οινογαστρονομίας και της Ναυτιλίας.

Το CruiseInn είναι ο πρώτος επιχειρηματικός διαγωνισμός εν πλω στην Ελλάδα. Προσκαλεί 35 νέους με επιχειρηματικές ιδέες ή με skills σε business, web, mobile και software development και design για να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στη διάρκεια μίας πραγματικής κρουαζιέρας. Οι ομάδες θα λάβουν μέρος σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω σε βασικά επιχειρηματικά κόνσεπτ και θα λάβουν καθοδήγηση και βοήθεια από πεπειραμένους μέντορες για να βελτιώσουν την ιδέα τους. Μέσα σε 7 ημέρες θα πρέπει να αναπτύξουν ένα Ελάχιστο Βιώσιμο του Προϊόντος τους και να το παρουσιάσουν ενώπιον κριτική επιτροπής. Στο τέλος, οι 3 νικήτριες ομάδες θα λάβουν έπαθλα επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ η πρώτη ομάδα θα λάβει και χρηματικό ποσό 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises, προκειμένου να κάνει την ιδέα τους επιχείρηση.

Αυτό το καλοκαίρι δοκίμασε τις τεχνολογικές σου δεξιότητες και τις ακαδημαϊκές γνώσεις σου έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, δουλεύοντας πάνω σε μία ιδέα την ώρα που ταξιδεύεις σε μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου (Σαντορίνη, Χανιά, Ρόδο, Μύκονο, Σμύρνη, Τσεσμέ). Αν σου ακούγεται ως ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις το καλοκαίρι σου, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο CruiseInn πατώντας εδώ: http://bit.ly/CruiseInnJune17WithFoundation.

Το Found.ation υποστηρίζει το CruiseInn ως Community Partner.

Let’s Get CruiseInn!