Ένα WordCamp δε θα ήταν πλήρες χωρίς ένα φανταστικό contributor day, μια ολόκληρη ημέρα δηλαδή, όπου ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί στην κοινότητα του WordPress. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό γεγονός του WordCamp Athens 2016, θα συγκεντρωθούμε στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123 για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Τα contributor days αποτελούν το επιστέγασμα ενός WordCamp. Είναι η ευκαιρία για κάθε μέλος της κοινότητας να βρεθεί σε χαλαρούς ρυθμούς με οργανωτές και ομιλητές με κύριο σκοπό να εξοικειωθεί με τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία μπορεί να επιστρέψει λίγη από την καλή ενέργεια που θα έχει ρουφήξει την προηγούμενη μέρα. Έμπειρα μέλη της τοπικής κοινότητας του WordPress θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό.


Τι θα χρειαστείτε

Τα μόνα απαραίτητα εργαλεία είναι το laptop σας, καλή διάθεση και μπόλικη ενέργεια. Αν αγαπάτε το WordPress και το ανοιχτό λογισμικό, τότε δεν είναι προαπαιτούμενο να διαθέτετε καμία άλλη ιδιότητα για να συνεισφέρετε. Είτε είστε προγραμματιστές, designers, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, είτε ασχολείστε με το marketing και τα social media, είτε απλώς έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσετε σε άλλους χρήστες, μπορείτε να το κάνετε! Τα θέματα που θα μας κρατήσουν απασχολημένους είναι:

  • η ανάπτυξη της κοινότητας
  • συνεισφορά στη μετάφραση
  • συνεισφορά στα fora
  • open mic – ρώτα ό,τι θες

Η διατροφή των συμμετεχόντων για την ημέρα αυτή θα καλυφθεί από τις χορηγίες για τη διοργάνωση του WordCamp Athens με μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Η ώρα προσέλευσης είναι 11:00 το πρωί και η ημέρα θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα.

Στο contributor day θα λάβουν μέρος 60 επίλεκτοι συμμετέχοντες του WordCamp Athens. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι εγγραφές για την ημέρα αυτή. Οι θέσεις θα παραχωρηθούν αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. Η λίστα θα είναι FIFO. Δηλαδή ουρά. Όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. Προλάβετε!