Τα “Voxxed Days” πρόκειται για τα μεγαλύτερα Software Development Congresses. Είναι μία σειρά από τεχνολογικά συνέδρια που διοργανώνονται από τοπικές κοινότητες  (όπως user groups, meetups κτλ.) και υποστηρίζονται από την ομάδα του Voxxed. Στηριζόμενα πάνω στη φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx η οποία θέλει το περιεχόμενο να παίζει πρωταρχικό ρόλο, τα Voxxed Days συνέδρια προσελκύουν διεθνείς και τοπικούς ομιλητές σε δεκάδες πόλεις σε όλον τον κόσμο.

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Voxxed Days Thessaloniki το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 συμμετέχοντες επιστρέφουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες ημέρες, περισσότερους ομιλητές, περισσότερα θέματα και περισσότερες δραστηριότητες. Το 2ο VOXXED Days Thessaloniki θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. – Η Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα είναι μια ημέρα γεμάτη δωρεάν workshops, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες : languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies. Με πάνω από 20 ομιλητές οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους διεθνής ομιλητές που θα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε είναι ο Scott Hanselman, Principal Program Manager στη Microsoft, η Linda Liukas, προγραμματίστρια, και digital champion της Φινλανδίας το 2013, ο Sven Peters, ευαγγελιστής τεχνολογιών στην Atlassian, ο Sander Hoogendoorn αρχιτέκτονας λογισμικού και ανεξάρτητος σύμβουλος, ο Jeremy Foster, ευαγγελιστής τεχνολογιών στη Microsoft, ο Johan Stokking, συνιδρυτής του “the Things Network” και πολλοί άλλοι.

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ένα μοντέρνο και ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις χώρο με τεράστιες και HD οθόνες για την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των ομιλητών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία στις αίθουσες του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης, οι χώροι του οποίου διαμορφώνονται και προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης. Οι έξι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες που διαθέτει παρέχουν δυνατότητα φιλοξενίας έως και 2.100 ατόμων και ενδείκνυνται για συνέδρια και διοργανώσεις κύρους διεθνούς εμβέλειας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση και ποικίλλων εκδηλώσεων.

 

Το Voxxed Days Thessaloniki σε λίγες γραμμές

 • Ομιλητές: 4 Keynote, πάνω από 20 διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές
 • Θεματολογία: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies.
 • Σεμινάρια: πλήθος ολο-ήμερων και 4-ωρων ελεύθερων σεμιναρίων μία μέρα πριν το βασικό συνέδριο. Για να αποφύγουμε ωστόσο no-shows χρειάζεται να γίνει η αγορά ενός εισιτηρίου 15EUR. Το ποσό αυτό θα επιστραφεί πλήρως μετά το τέλος του workshop σε όσους παραβρεθούν. Σε περίπτωση μη προσέλευσης δε θα γίνεται η επιστροφή του ποσού.
 • Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Τιμές εισιτηρίων
  • 120€, είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
  • 60€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
  • 80€, είσοδος σε μία μέρα του  Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
  • Τα workshops είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτείται η αγορά εισιτηρίου του συνεδρίου για την παρακολούθησή τους.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

WebSite : http://voxxeddays.com/thessaloniki

Εισιτήρια  :  http://voxxeddays.com/thessaloniki#pricing

Workshops :https://voxxeddays.com/thessaloniki/voxxed-thessaloniki-workshops/