Το Magento Commerce αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως, για την υιοθέτηση σύγχρονων και καινοτόμων πρακτικών από τις επιχειρήσεις. Η ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα Magento, ενθαρρύνει τους εμπόρους να ενσωματώσουν στο φυσικό τους κατάστημα την ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να βελτιστοποιήσουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους.

Η Converge AE ως επίσημος Magento Professional Solutions Partner, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Meet Magento GR 2016. Το Found.ation, ως ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς επιχειρηματικούς φορείς για τη φιλοξενία, εκκόλαψη και προώθηση νεοφυών τεχνολογικών εταιριών, θα αποτελέσει τον Community Sponsor της εκδήλωσης, με στόχο να συμβάλει στο στόχο της νέας εποχής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel και φιλοδοξεί να δημιουργήσει τις τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης για τη διεύρυνση των γνώσεων σε E-commerce & Magento.

Το παρόν, ως ομιλητές, θα δώσουν καταξιωμένα άτομα από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, των οποίων τα ονόματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Magento και καλούνται να μας παρουσιάσουν την εμπειρία τους. Ανάμεσά τους θα είναι ο Ben Marks (World-travelled Magento U Instructor με πάνω από 1500 ώρες εκπαίδευσης Magento), ο Vincent Brach (Territory Sales Manager Southern Europe at Magento Commerce), αλλά και πολλοί άλλοι από την εγχώριο αγορά.
Το Found.ation, ως Community Sponsor, προσφέρει τα εισιτήρια των 90 ευρώ στην τιμή των 30 ευρώ, με τη χρήση του κουπονιού “Foundation” κατά την εγγραφή σας.