Μια μοναδική ευκαιρία για τους εμπλεκόμενους στο χώρο της τεχνολογίας θα αποτελέσει η διοργάνωση της Ethos Events, του περιοδικού Bit & Mobile και του portal Bitdaily.gr, Mobility Forum & Apps Awards 2015, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Το Forum θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, δίνοντας ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν ασύρματες επικοινωνίες υψηλής ταχύτητας, νέα επιχειρηματικά μοντέλα παρόχων κτλ.

To Mobility Forum & Apps Awards 2015 θα φιλοξενήσει εκπροσώπους της Κυβέρνησης και Θεσμικών Φορέων, κατασκευαστές, εισαγωγείς mobile συσκευών (smartphones-tablets-monitors), ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων software, εκπροσώπους από startups, από συμβουλευτικές εταιρείες, οι οποίοι μέσω των ομιλιών τους θα δώσουν τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για την καλύτερη κατανόηση στις καινοτόμες αλλαγές που παρουσιάζει ο κλάδος.

Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο, οι νέες συσκευές, τα λειτουργικά συστήματα και η ευρεία γκάμα υπηρεσιών που υποστηρίζουν, η δημιουργία εφαρμογών των απανταχού Ελλήνων developers είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο. Το Mobility Forum & Apps Awards 2015 περιλαμβάνει:

1. Το συνέδριο Mobility Forum (09.00-16.30) με πλήρες πρόγραμμα ομιλιών από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Η θεματολογία των ομιλιών καλύπτει κάθε πτυχή του κλάδου και του τρόπου με τον οποίο αυτός εξελίσσεται. Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες των panel του Συνεδρίου:

  • « Apps για επιχειρήσεις και καταναλωτές στην εποχή του 4g»
  • « Η νέα γενιά των κινητών συσκευών: φοριούνται,μεταφέρονται, αλληλεπιδρούν»
  • « Apps world, η δημιουργία και η χρηματοδότηση ενός δυναμικού οικοσυστήματος»
  • «Η ελληνική συμμετοχή στη Βαρκελώνη: Εμπειρία και αποτελέσματα» (3λεπτες παρουσιάσεις από 10 εταιρείες που συμμετείχαν στο Mobile World Congress)

2. Την τελετή απονομής των Apps Awards (19.30), κατά την διάρκεια επίσημου δείπνου. Τα Apps Awards 2015 είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων apps στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να προσελκύσει συμμετοχές από ανεξάρτητους developers, καταξιωμένες εταιρίες δημιουργίας apps και εταιρίες που διαθέτουν B2B και B2C apps. Δεν είναι απαραίτητο τα apps να είναι ήδη γνωστά στο καταναλωτικό κοινό. Αρκεί να είναι καινοτόμα και να διαθέτουν τα στοιχεία αυτά που να τους δίνουν προοπτική διάκρισης και διάρκειας στην ελληνική αγορά. Τα βραβεία χωρίζονται σε 16 κύριες κατηγορίες, κάθε μία από τις οποίες έχει διάφορες υποκατηγορίες. Περαιτέρω θα απονεμηθεί μία τιμητική διάκριση με τίτλο “Apps Influencer 2015” στην προσωπικότητα που έχει επηρεάσει καίρια την ανάπτυξη της αγοράς αυτής στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση του Forum δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη χορηγία των:

LEAD SPONSOR

1

PANEL SPONSOR

2

ASSOCIATE SPONSORS

6

CONFERENCE SPONSORS

7

PRINT SPONSOR

8

Καθώς και της αιγίδας των:

11